BRUSSELS LIMOUSINE

Brussels Limousine is een bedrijf gespecialiseerd in luxe autoverhuur, met chauffeur. Brussels Limousine, gevestigd in Brussel, stelt prestigieuze auto's van grote merken (Mercedes Class S, Class E en Class V) tot uw beschikking.

Of het nu gaat om een eenvoudige rit in een auto met chauffeur, voor een luxe transfer naar Brussel, voor uw bruiloft of een andere ceremonie.
Brussels Limousine voldoet aan al uw behoeften en wensen, ongeacht hun aard.

limossine

DE LIMOUSINEDIENSTEN VAN BRUSSEL

Adaptée à tous vos besoins, notre gamme variée de voiture de location avec chauffeur vous offre un large choix de solutions de transport disponible pour quelques heures ou longue durée.

AUTOVERHUUR
MET BESTUURDER

AUTOVERHUUR MET BESTUURDER

De professionele chauffeurs van Brussels Limousine zijn representatief en hebben een goede kennis van alle gewesten van Brussel. Ze nemen de beste wegen en verzekeren u een aangepast en verantwoord rijden in een veilige en comfortabele omgeving.

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Brussels Limousine vergezelt u op al uw reizen: seminar, zakenreizen, zakelijk toerisme, congres, transfer naar het hotel van uw keuze, op het hoofdkantoor van uw bedrijf.

VIP-OVERDRACHT

Profiteer van de VIP Transfer, tegen voordelige tarieven bij reservering en profiteer van comfortabel en voordelig reizen.

HUWELIJKEN / CEREMONIES

Brussels Limousine huurt u een luxe limousine voor een dienst die het evenement waardig is: voor een grote bruiloft, voor een verlovingsverzoek, een speciaal romantisch uitje of om naar de speciale plaats te gaan en uw huwelijksaanzoek te doen.

Waarom voor ons kiezen?

veiligheid

Onze chauffeur brengt u in alle rust en veiligheid rechtstreeks naar uw bestemming.

comfort

Kies voor een zeer comfortabele reis in luxe lederen voertuigen, airconditioning, kinderzitje, bagageafhandeling ...)

nauwgezetheid

Onze ervaren chauffeurs staan tot uw beschikking met respect voor stiptheid en discretie.

Brussels Limousine

is een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van luxe auto's met chauffeur.
Brussels Limousine, gevestigd in Brussel, stelt prestigieuze auto's van grote merken (Mercedes Class S, Class E en Class V) tot uw beschikking.

Typ de tekst uit de bovenstaande afbeelding in het onderstaande formulier.

icoWats